JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

21 September 2011

3 BAHAYA MEKAP KEPADA KAUM LELAKI


Di dunia sekarang ni, banyak betul penipuan. Sehinggakan muka pun sebenar pun boleh ditipu dengan hanya menggunakan mekap. Mekap turut menjadi alat berguna perempuan untuk kelihatan anggun, cantik tertarik kau memang the bomb. Apapun, tak salah kalau nak bersolek untuk kelihatan anggun di depan suami. Jom tengok apa yang perempuan boleh lakukan dengan hanya menggunakan mekap. :)

Dasyat.. Lain bebenor dengan wajah asal. Baik punya cover. Nampaknya kaum lelaki harus lebih waspada untuk mencari pasangan lepas ni sebab what u see is not what u got. Ok tak pepatah tu? Muahaha ;D
Comments
3 Comments

3 mangsa nasihangit:

YuiLight said...

Kesian kpd yg tertipu...huhu

EeMy-g0od-go0d said...

yup mmg btol.. mekup adlah utamanye mnutup *ssuatu* tpi credit to beution n hairstyles sbb bley buat org trtpu :) #sayanaktiru..

AdaNaz87 said...

SETUJU! bukan sahaja make up, tetapi editting software pun boleh menipu. hihi. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...