JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

01 August 2011

18 UCAPAN SEMPENA RAMADHAN AL-MUBARAK 1432H


Di kesempatan ini, nasihangit ingin mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa kepada seluruh umat Islam amnya dan seluruh pembaca blog nasihangit secara khasnya. Nasihangit nak minta korang semua wish apa-apa jer dalam komen entri ni. Entri ini akan kekal sehingga penghujung Ramadhan 1432H. Yang paling best, banyaklah mangsa nasihangit lepas ni sebab ramai yang akan tanak nasi di bulan Ramadhan. Hehehehe ;)
Comments
18 Comments

18 mangsa nasihangit:

Siti Aziz said...

Selamat berpuasa tuan tanah...

dwaty said...

salam ramadhan nasihangit...

Ezad Skytech said...

Selamat berpuasa ye tuan belog..hee~

penaberkala said...

selamat berpuasa

yo87 said...

selamat berpuasa. mlm ni jgn lupa solat terawih. hehe ;)

misyamissyou said...

selamat berpuase :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

Salam Ramadhan
jom ramai-ramai penuhkan masjid lakukan ibadat

SoLy SoLicious said...

Selamat berpuasa ^_______^

Noni Safuani said...

Salam ramadhan ^^

KertasWarnaMerah said...

selamat berpuasa nasihangit. tgh hari nanti jgn buka periuk plak cari nasi walaupun hangit.heheh ..ukuwah fillah^^

”cepat datang komen blog saya pulak!!!”

Wanzi said...

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

Diary oF Mine said...

selamat berpuasa... :)

ZouL said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa + berbuka :D hahaha

Omar said...

Salam Ramadan dan selamat menjalani ibadah puasa :)

INTAN said...

selamat menjalani ibadah puasa..semoga segala amalan kita diterimaNYA..kecuali masak nasik hangit yek!

yo87 said...

intan : hahahhaa ;p

Cik Nyza said...

selamat berpuasa yer..jangan lupa solat terawikh.. :)

yo87 said...

insyaallah Cik Nyza. Setakat ni blum tinggal lagi. Lapan pun lapan la, janji buat. hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...