JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

19 September 2011

4 HORSEMANING YANG SEMPOI


Kalau zaman dulu, semua nak buat peace sign kalau tangkap gambar. Sekarang ni macam-macam gaya boleh  dilakukan seperti horsemaning. Korang semua jangan tanya pula nasihangit apa kaitan horse a.k.a kuda dengan gaya ni. Nasihangit pun tak tahu. Hehehe ;p. Apa pun, jom kita saksikan beberapa gaya horsemaning ini.. 










Korang rasa mana satu yang paling sempoi? :)
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

Yatie Awang said...

macam macam idea mereka, yang paling sempoi bawah sekali hahaha

khairul said...

lepas bergayut kepala d bawah..ini pulak style terbaru yer

yo87 said...

@khairul

ha'a. mcm2 idea diorang ni. muahaha :D

Syakir Rahman said...

terbaek!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...