JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

18 September 2011

22 BEN ASHAARI SUDAH MULA BERLAGAK


Ben Ashaari berlagak? Manalah nasihangit tau. Muahaha :D. Tajuk entri tu saje nak troll korang datang ke mari. Sila tinggalkan komen jika korang masuk ke blog nasihangit sebab tajuk entri gempak ni. Nasihangit tahu ape perasaan korang apabila masuk ke dalam entri yang 360 darjah perkara yang diceritakan tak sama dengan tajuk post. Nasihangit pun pernah terkena macam korang terkena sekarang ni. Mesti perasaan korang sama macam dekat bawah kan? Muahahaha :D


Kepada saudara Ben Ashaari, selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin. Nasihat nasihangit kepada bloggers di luar sana, berblogginglah secara beretika. Yang ni takpe sebab nasihangit nak bagi contoh jer. Hehehe ;p
Comments
22 Comments

22 mangsa nasihangit:

muchang said...

saya mangsa nasihangit :(

yo87 said...

@muchang

Muahaha :D Selamat hari raya.

Mambang Terbang said...

waaaaaaaaaaa....nk cabut tengkok nasihangit mcm dalam gambar tu xD wakakakakaa...

http://violencexx.blogspot.com/

adamainaa.com said...

masuk sebab nak komen. sebab dah tau (dah baca kat preview blogger list tu)

hahahahaha

yui92 said...

komen ja =p

MyShok said...

ish5,terkena aku..

Azri Fathurrahman said...

hoi. cis.

bilal binti robah said...

bukan ben mmg berlagak ke?
maksud aku,riak
serius la
aku xsuka sgt la cara dia tarik pembaca
entahla,tp lain org lain cara
so sukahati korg la

Fathin Fazila Razali said...

insya allah akan jadi blogger yang beretika dan berharap dapat pengomen yang beretika juga... saling bersopan santun ye.. :")

fiq. said...

yes, mangsa kepada tajuk entry yang canggih, tapi dah syaq ade muslihat,hukhuk

cik fara said...

haha. jadi mangsa juga. wuwu.

Phat said...

aku pun jadi mangsa

princess ayu said...

ish memang hangit la....siapakah mangsa yang seterusnya?? miahahaha

plankton said...

saya sudah di'hangit'kan :)

peNulis SeNjA said...

tertipuuuuuuuuuuuu

Nafisah Ruslan said...

anda terkena entry hangit!!!!!! :D

yo87 said...

@plankton

hehehe. mangsa nasihangit yg ke-13. ;p

RinsyaRyc said...

arggh! tipah tertipooo.. huhu


http://bulatmata.blogspot.com/

yo87 said...

@RinsyaRyc

wah, sambil tipah tertipoo tu tinggal jgk link yer. Muahaahha :D

RinsyaRyc said...

><


http://bulatmata.blogspot.com/

nureenina said...

hihi~ selamat hari raya :)

Azekzk said...

ak ingatkan betul. rupe-rupenye terkena. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...