JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

01 January 1971

5 SIAPA NASIHANGIT ???


Nama : Nasihangit / yo87
DOB : 1/1/1910
Hobi : Suka buat orang ketawa
Job : Student
Kemahiran : Tanak nasi sampai hangit


Nasihangit??

Nasihangit adalah blog pertama yang wujud dalam dunia ini. Mana tak nya, nasihangit telah pun mengeluarkan entri pertama sejak tahun 1971. Kalau korang tak percaya, korang boleh semak entri pertama nasihangit dekat senarai entri blog. Hahaha :D Nama nasihangit dipilih sebab asyik fail jer kalau tanak nasi pakai dapur gas. Selalu hangit. Jadi timbullah nama nasihangit. Jadi, kalau korang tanak nasi, ingatlah nasihangit yer. Hehehe :D


Jangan tanya nasihangit tentang no.pin BBM sebab nasihangit takde objek tu. Apatah lagi akaun twitter. Nasihangit create FB pun sebab dipaksa dan dipengaruhi oleh rakan-rakan serumah. Hahaha :D. Jadi sesiapa yang mahu berkawan atau memberi pendapat, cadangan, opinion..silalah hubungi  nasihangit dekat akaun Facebook nasihangit dekat bawah yer. Muahahaha :D



Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

Muslimah Optimis said...

errrrrrrr.. masak nasi hangit.. dulu2 MO masa baru2 blaja masak nasi memang hangit jugak.. tapi sekarang dah pandai masak nasi la pakai dapur gas ni... dah tak hangit.. hihihi... tapi kalo nak mendidik orang supaya berdispilin masak nasi, ajarlah tanah nasi guna dapur gas.. :-)

yo87 said...

@Muslimah Optimis\

btol tu, nasihangit sokong. hehe ;) masa kenduri takkan nak masak pakai dapur gas. hehehe

cik tenggiling said...

bestnyer tarikh lahir dye,,

yo87 said...

@cik tenggiling

hahaha :D

CikHaniBhulat said...

first time masak dapur gas pon nak nasi hmpir hngit jugak..tapi xde a hangit sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...