JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

06 December 2011

1 KEMALANGAN PALING MAHAL DI JEPUN


Kalau korang ada beli Harian Metro hari ni, nasihangit percaya korang ada perasan laporan tentang kemalangan ini di ruangan "Global". Namun, nasihangit tak puas hati dengan gambar kemalangan yang sedikit membabitkan supercar ini. Jadi, nasihangit google sampai dapat untuk tontonan korang semua. Kemalangan ni berlaku semasa majlis konvoi kereta mewah. Kereta dekat depan terbabas lantas mengakibatkan yang lain gagal mengawal kenderaan dalam waktu yang singkat. Jadi, inilah hasilnya... :)











Pergh, mesti menyesal owner yang join konvoi tu. Kalau nak tahu info lebih lanjut, korang kenalah beri akhbar Harian Metro hari ni. :D
Comments
1 Comments

1 mangsa nasihangit:

Cik Bhulat said...

ferrari sioot..bukan sennag nak dpt, tapi senang2 je accident berjemaah =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...