JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

21 May 2012

4 BAGAIMANA DRAMA CINTA KOREA MENIPU RAKYAT MALAYSIA


Pernahkah korang menonton siri drama percintaan Korea? Pasti korang masih teringat akan drama-drama famous macam Winter Sonata dan macam-macam lagi tu. Babak yang paling korang suka dalam drama cinta pulak ialah babak pasangan berpelukan sebelum nak kiss bukan? Namun, korang tahu tak apa yang korang tak sedar tentang hakikat sebenar babak ini? Nak tahu? Teruskan bacaan. Hehehe ;3



Tu dia, lelaki pendek punya pasal, terpaksa awek tu kangkang nak bagi nampak rendah. Muahaha ;3
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

Lulu Caldina said...

:)

saya_arief said...

haha.. pun boleh.

RazFiRa said...

errr peliknyeee

李微甜 ( Francesca_Lee ) said...

Wkwk... come to hit back!
Thanks for visiting my site :)
LoL article here XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...