JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

17 May 2012

5 OMG!! APA DAH JADI DENGAN AISHWARYA RAI?


Apa dah jadi dengan bekas Miss Universe 2004 ini? Nak tahu? Sila teruskan bacaan. Nasihangit jamin korang pasti tak sabar nak tekan read more bukan? Hehehe ;3



Tu dia, bulatnya Aishwarya Rai sekarang. Sejak melahirkan anak perempuan, dia dah tak jaga badan dah. Ha, tak mau, tau mau macam ni. Isteri mestilah sentiasa cantik di depan suami. Suami selekeh tak apa. Hehehe ;3
Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

~~zana@pb~~ said...

Ok la ni pompuan kalau lepas bersalin. Abis tu....anak nak, takkan bini gemok sikit dah tak sayang? tak mau...tak mau mcm tu..

blogtilldrop said...

adakah itu dia????

yo87 said...

@~~zana@pb~~

dua-dua sayang. hehehe ;3

Cik Bhulat said...

xlama lagi kurus balik la tu :) omaigod, double chin already

Tukang Kentut said...

tu dia aih..dulu cun gila..
sekarang ni dah mcm ni..
parah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...