JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

10 December 2012

7 (STICKY POST) CONTEST!! SEGMEN FOLLOWERS RM50 BERSAMA NASIHANGIT


Dah lama nasihangit tak buat segmen, maklumlah asyik tak dapat sambutan jer. Hahaha ;3. Kali ni nasihangit nak ajak semua pembaca dan followers nasihangit semua untuk menyertai SEGMEN FOLLOWERS RM50 BERSAMA NASIHANGIT. Caranya senang saja, korang harus bertanding sesama peserta yang lain untuk bertanding seberapa banyak followers yang menjadi followers/members blog korang bermula daripada tarikh segmen bermula. Ini tak bermakna korang boleh menang kalau korang dah ada followers yang ramai kerana jumlah followers yang sedia ada tidak dikira.

Yang ada followers sikit pula tak bermakna kalah kerana jika followers diawal segmen adalah 40 orang manakala followers diakhir segmen ialah 200. Ini bermakna dalam segmen ini, korang akan dikira mempunyai 160 mata. Namun, korang haruslah membuat satu entri sticky post berkenaan segmen ini. Korang hanya perlu copy+paste entri ni dan tampal entri ni selama sebulan bermula dari SEKARANG sehingga 10/12/2012. Selepas itu, korang harus komen di blog original nasihangit di http://nasihangit.blogspot.com/ sebagai tanda korang menyertai segmen ini. Jangan lupa tinggalkan URL sekali dan nasihangit akan update URL korang dibawah entri ni sebagai bukti permohonan korang telah pun diluluskan. Jadi, korang boleh mulakan kempen "I follow u, you follow me" tahap gaban selepas URL korang ditampal dalam entri ni. Korang tak perlu beritahu berapa followers yang korang ada sekarang sebab nasihangit sendiri yang akan update. So, tak ada penipuan dekat sini. Hehehe ;3

Pemenang akan diumumkan dan dihubungi oleh nasihangit di entri sticky post yang korang buat tu. Jadi apa lagi? Cepatlah bertindak!!

----------------------------------copy sampai sini----------------------------------

SENARAI MEREKA YANG BERANI SAHUT CABARAN :

http://pakjhu.blogspot.com Followers asal = 66
Comments
7 Comments

7 mangsa nasihangit:

Fendy said...

menarik...

yo87 said...

@Fendy
join la fendy. Mana tau ada rezeki boleh menang. hehehe

Pak Jhu said...

test skali tgok.. hehehe..
http://pakjhu.blogspot.com/2012/11/sticky-post-contest-segmen-followers.html

Pak Jhu said...

xde org len join ke ni? xmncabar la klu cmni

yo87 said...

diorang takut kena tipu kot. hehehe. xpe la, senang2 pakjhu dapat rm50. ;3

||alis|| said...

Salam kenal.

Baru je khatamkan sume n3. Makan bermggu jugak la. Haha.

Pak Jhu said...

wahhh suda menang.. nti wat la contest lg eh.. dh send no akaun dr email mdzulhaqifeda@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...