JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

01 August 2011

5 KENAL TAK COUPLE NI??


Korang kenal tak siapa pasangan kat atas ni? Mesti korang pun tak tahu siapa kan? Kalau korang nak tahu lebih detail, sila teruskan bacaan. hehehe 







Ha, lepas tengok gambar kat atas, korang mesti dah hangatkan balik periuk nasi ingatan korangkan? Mereka ialah Scott Jones dan aweknya, Alex Thomas. Alex telah ditolak oleh polis sehingga jatuh macam nangka atas jalanraya. Kemudian minah ni terus meracau. Bagi menenangkan aweknya, si Scott ni dengan selamba memeluk aweknya pastu cium. Gambar mereka disnap oleh jurukamera lantas diupload dekat internet. Tak sangka kisah mereka menjadi satu sejarah. Rusuhan ini berlaku di Vancouver, Kanada. Lagi bangang, mereka merusuh sebab kekalahan pasukan mereka dalam perlawanan hoki ais pada 15 Jun 2011. LOL.
Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

ataicha said...

ada gak cam nie yer..
ingatkan apa tadi..
dah kena snap ngan orang pastu diupload mmg akan jadi famous kan.. hahaha

FA said...

alahai suspens tul hehehhe....

afeb pilah said...

sangap sgt pon, buat kat umah la....

lgi selesa...

nifi2408 said...

ehh . yea ke ? baca kat blog lain , dorang ni memang nak buat rekod kiss paling lama . erkk . tak tau laa kan .

yo87 said...

xde la, mana ada rekod kiss. sape blogger tak bertanggung jwab tu? hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...