JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

17 August 2011

4 ANGRY BIRDS VERSI LEGO

Tipu kalau korang tak pernah main game angry birds. Nasihangit dah khatam banyak kali game ni setiap version terbaru release. Namun, korang boleh ke buat karekter angry birds ni hanya dengan pakai LEGO? hahahaha :D


Dapat yang kat atas ni boleh buat koleksi. Tapi nasihangit confuse, yang hijau tu birds yang mana satu ek? hehehe ;D
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

cik fadh said...

huhu game angry bird, men smpai terleka ;)

yo87 said...

cik fadh > tu la pasal. game ulang benda sama je xpi layan pulak. hehe ;p

ken said...

looks cute.. haha.. lego can build anything :P

CikHaniBhulat said...

cantikkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...