JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

29 November 2011

2 BALASAN KEPADA PEREMPUAN MAIN KAYU TIGA


Biasa kita dengar lelaki main kayu tiga. Kali ni nasihangit nak tunjuk kesan kepada perempuan pula kalau main kayu tiga dengan lelaki. Alkisahnya begini, Ryan, seorang tattoo's artist, dapati awek dia tidur dengan laki lain. Jadi, daripada bergaduh, Ryan ada idea lagi best untuk kenakan perempuan tak guna ni. Ryan kasi mabuk awek dia, lepas tu operasi balas dendam bermula. Nak tahu apa jadi? Sila teruskan bacaan. :)



Tak pasal-pasal dapat tattoo tahi. Sekarang ni, minah ni telah failkan saman terhadap Ryan kerana menipu untuk mendapatkan sign dia untuk membenarkan tattoo itu dicacah. Permanent tu..:D
Comments
2 Comments

2 mangsa nasihangit:

aimaniman said...

bijak... kalau marah2 macam anjing menyalak bukit je, kalau balas cam ni, pompuan tu merana hati gua pun puas...

yo87 said...

yg ni orang putih, kalau nasihangit, lantaklah. buat ape nak stay dengan org yg curang. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...