JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

07 September 2011

3 1..2..3..BERTUKAR!!


Jom rasai magik nasihangit buat kali ke- ... erm.. entahlah, nasihangit pun lupa dah berapa kali nasihangit buat magik. Hahaha :D



Amacam? Terpukau tak?? Hehehe ;P
Comments
3 Comments

3 mangsa nasihangit:

An Najwa said...

hahahaha magik la sangat ye...

p/s : nasihangit ada request, boleh tak jangan wt read more kat stiap entry?sbb line berukband ni kdg2 wt hal, tak lepas2 nk bukak read more tu :)

yo87 said...

@An Najwa

Ooo..okeh. Nasihangit akan kurangkan buat read more utk entri2 pendek. Sebenarnya tujuan nasihangit buat read more sebab nak kurangkan masa loading time blog dengan tak nak bagi spoil entry je. hehehe :D

CikHaniBhulat said...

hodoh nya magic ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...