JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

15 September 2011

2 AMIR MAHARAJA LAWAK VS CIKGU SHIDA PARIT


Korang ada situasi di mana korang kena pilih samada tumpangkan Amir Maharaja Lawak atau Cikgu Shida dari Parit untuk pulang ke kampung. So, persoalannya, siapakah pilihan korang dan kenapa? :)

Nasihangit memilih Amir Maharaja Lawak sebab dia ni boleh buat lawak dengan lawak dia yang tak kelakar tu. Cikgu Shida? Nasihangit rasa mesti student suka dapat cikgu yang happening macam dia. Muahahaha ;D. Apa pun, selamat maju jaya untuk karier mereka berdua ni. Sila tinggalkan komen tentang pilihan korang dan kenapa ye.. ;p
Comments
2 Comments

2 mangsa nasihangit:

aimaniman said...

Dua2 mama x maw kerana, amir lelaki takut husb jeles, c shida pompuan takut husb tackle.. tapi kan kalau cikgu over lawak cam tuw sesuai tok sek rendah kot, kalu sekolah menengah takut cikgu shida tak terlawak, jadi bahan lawak plak dek lawak bodoh budak2 remaja sekarang nie...

CikHaniBhulat said...

sokong kata2 aimaniman bab cikgu shida..but, kalo hani hani tumpang kan cikgu shida la..dekat je parit dgn tmpat hani study

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...