JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

11 September 2011

3 BUAT LILIN DENGAN LEMAK DAGING


Apa yang korang buat dengan minyak lebihan goreng daging burger? Confirm korang cepat-cepat buang sebab tak nak minyak tu membeku dalam kuali bukan? Apa kata korang recycle minyak daging burger tu untuk buat produk lain iaitu lilin. ;) Caranya senang je, ikut tutorial dekat bawah ni.. 





Dalam tutorial ni, dia pakai daging khinzir. Korang modified la pakai daging burger lembu/ayam. Hehehe ;p
Comments
3 Comments

3 mangsa nasihangit:

mekocah Je said...

tuan punyer blog dah try buat ke ?

yo87 said...

dah.. jadi tu. hahaaha :D

CikHaniBhulat said...

hebat...lepas ni xpyg beli lilin dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...