JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

07 October 2011

5 ANGRY BIRDS WUJUD SEJAK 3000 TAHUN DAHULU


Sape tak kenal dengan game Angry Birds? Apa yang nasihangit nak maklumkan ini adalah satu penemuan yang bakal mengemparkan satu dunia. Korang tahu tak bahawa permainan Angry Birds telah wujud sejak 3000 tahun dahulu lagi? Buktinya ialah dengan adanya binaan stonehenge di U.K. Kalau tak percaya, sila teruskan bacaan untuk saksikan sendiri realiti ini.



Ha, kan betul ni? Stonehenge ni adalah baki binaan kubu si babi yang tak runtuh. Muahaha :D
Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

Yatie Awang said...

betul ke??? hahahha...budak2 sekarang semuanya nak angry birds..

baca dan senyum said...

main time babi tu pakai kuali atas kepala, kemain kebal lagi. tension lak =.="

yo87 said...

@baca dan senyum

Hahaha :D betul tu. Kalau dapat burung hitam tu, baru dia tau erti penyesalan. hehehe

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ leh lak mcm tuu~~

Nur Hazlin said...

asal dlm buku sejarah sekolah takde benda ni. damn. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...