JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

06 September 2011

4 BUFFERED EARNING NUFFNANG TERTINGGI DALAM SEJARAH


Setelah mengamalkan tips yang dikongsikan bersama pembaca setia blog nasihangit. Nasihangit telah pun berjaya mendapat buffered earning yang tertinggi dalam sejarah blogger di dunia ini. Sila teruskan bacaan untuk melihat gambar yang di print screen dekat bawah. Jangan dengki ya. Hahaha :D



Macam mana? Banyak tak? Entri ni saja nak bagi pengajaran dekat blogger di luar sana tu, jangan kejar duit tapi kejar minat orang untuk melawat blog kita. Got problem??? Hahaha :D



Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

fairus said...

PERGHHH... BANYAK GILER TU... BOLEH BELI FERRARI... :)

No Nameng said...

Haha~~ Mengong tol, padahal cek nuff limit rm80k ja, ni cmna nk cshout ni? tp bgus gak buat cmni, sapa mkn cili rasa manisnya an :D ni tak, dapat sikit mula nk show off dah.

Luqeem™ said...

hahaha...kalah aku!..

NormaLiza Mah said...

hebat nyer... hihihi... apa2pun saya tak pernah dpt BE...
hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...