JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

16 September 2011

4 RIGHT CLICK ENABLE BALIK


Sebelum ni, nasihangit pernah disable right click button sebab nak tengok reaksi para pelawat. Sejak daripada saat itu, pelbagai mesej ugutan serta ancaman bunuh nasihangit terima daripada pelawat blog nasihangit. Jadi, nasihangit telah pun mengambil keputusan untuk mengembalikan fungsi right click seperti biasa dalam blog ini tanpa dikenakan sebarang tax 6%. Muahahahaha :D
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

CikHaniBhulat said...

tq tuan belog

yo87 said...

@CikHaniBhulat

Sama-sama cik hani bujur. hahaha :D

~~zAnAfAhMi~~ said...

alaaa....apa tu? tak faham la...akak ni kena bgtau detail, baru masuk otak..

yo87 said...

@~~zAnAfAhMi~~

Ooo..entri ni bukan pasal isu pape. cuma sebelum ni blog tak bagi right click. Sekarang dah boleh sebab kadang2 orang surf internet ni mcm2 cara dan gaya. Ada lebih suka tekan right click pastu open as a new tab.

Sesetengah orang pula suka tekan jer scroll mouse macam nasihangit utk buka new tab. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...