JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

06 October 2011

7 SKODENG BILIK REMAJA DI JEPUN


Semua tahu bahawa pegangan hidup atau etika orang Jepun memang tip top. Tengok sahaja kes bencana alam tsunami di Jepun. Tak sampai sebulan, diorang naik balik. Nasihangit tabik dekat Jepun. Kali ni nasihangit nak ajak korang untuk pergi skodeng bilik orang Jepun. Nak tak? Bilik je, awek tak masuk skali. Muahaha :D. Jom kita ushar bilik remaja Jepun dekat bawah ni.









Jadi, bilik yang mana satu pilihan korang? :D
Comments
7 Comments

7 mangsa nasihangit:

nsyud91 said...

gambo pertama , bilik tk serabut && nice sgt

azizul said...

ga,bar no 5..serabut dia sama ngn bilik aku,.haha

Azhafizah[フィザ] said...

jepun memang mempunyai semangat moral yang tinggi..kalau tak,mane mungkin dalam kalahkan negara china dulu..malaysia patut contoh semangat moral jepun ni..
btw fiza suke bilik no 2 and 4..cam best je..tapi in reality dorang ni punye bilik macam no last tu..sepah +kemas..huhu

neesa_jun said...

waa..japan always be my dream destination...nak p jepunnn!!..btw, kawan bgtau bilik2 kat jepun mmg kecik ja..thats y ssunan nampak pack and stack..huhu

yo87 said...

Ooo.. sebut jepun ingat jer dekat awek2 jepun yg cute miut. MUahaha :D

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

room no.3...coz samo macm dlm blik aku....

yo87 said...

@RAINS INDRANI FIRDAUS

kalau mcm tu mmg nice la bilik kau. hehe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...