JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

29 July 2011

4 FIKIR MASAK-MASAK


Korang rasa menyampah nak naik lrt selepas tengok game bolasepak kat Stadium Bukit Jalil? Nasihangit rasa korang mungkin akan lebih bersyukur naik lrt kat Malaysia berbanding dekat Jepun. Kenapa ? Read more yer. =)









At least, lrt paling sesak tahap gaban kat Malaysia pun time bola jer. Tu pun tak macam di Jepun ni. ;)
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

beLLa said...

mak aih. gile ah kat jepun. diorang dahla penduduk rmai gila kan.

FarhanahAdzlan said...

sya rasa sya leyh pengsan terus klau ada kat situ..haha..=)

yo87 said...

kira ok kat malaysia lagi ah. hehe

CikHaniBhulat said...

sampai melekat lekit kat cermin tu...serabut hani tgk org ramai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...