JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

12 October 2012

2 OMG!! JANJI NAK BAKAR BENDERA KELANTAN KALAU SELANGOR MENANG!


OMG!! Apa dah jadi dengan budak ni? Dia berjanji akan membakar bendera Kelantan sekiranya Selangor menang menentang Kelantan malam ini di Stadium Shah Alam. Harap budak ni sedar risiko yang dia ambil bakal menimbulkan kekecohan. Jadi, kalau malam ini ada insiden bakar bendera, abang polis dah tahu siapa nak kena tanggap dulu. Hahaha ;3 Janganlah jadi macam ni, biarlah ada semangat kesukanan yang tinggi. Jangan nak wujudkan provokasi.


p/s: Nasihangit takut mamat ni bakar bendera sendiri jer kalau Selangor kalah malam ni. Hahaha ;3. Apa pun, may the best team win!!
Comments
2 Comments

2 mangsa nasihangit:

faizfakhirin said...

kah kah kah. ni la maleis.

kutoOobambOo / ericoanaci said...

waduh2... cakap jer.. buat belum.. so tak der bukti kukuh dia membakar bendera.. tp konfir kena maki puna budak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...