JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

22 February 2012

3 TANDAS AWAM DI SWITZERLAND (10 GAMBAR)


Kalau di Malaysia ada smart tunnel, di Switzerland ada smart tandas. Gambar dekat atas ni bukan booth polis tetapi sebuah tandas awam yang amat canggih. Dilengkapi dengan motion sensor dan cermin yang sempoi, korang akan rasa teruja apabila menggunakan tandas ini untuk berak. Hahaha ;3



Cermin dalam dan luar tandas awam ini adalah 100% lutsinar. Namun, apabila pengguna menekan butang "VOIR" atau membawa maksud tengah pakai, cermin tandas ini akan berubah menjadi kelabu/tidak lutcahaya. 










Cermin tandas ini akan berubah menjadi lutsinar balik jika sensor mengesan tiada sebarang pergerakan dalam tandas atau terlampau banyak pergerakan di dalamnya. Jadi, janganlah tertidur kalau pakai tandas ni. Kalau tak, tak pasal-pasal orang ramai dapat tengok free show. Hahaha ;3
Comments
3 Comments

3 mangsa nasihangit:

kutoOobambOo / ericoanaci said...

kutooobamboo home page say: nampak ker dari luar.. cuci mata lah kutooo nanti ha3

Cik tikah said...

macam pelik je tndas ni dan takut nk masuk =.='

yo87 said...

takut orang luar nampak jer. hehe ;3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...