JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

29 January 2012

2 OMG!! SAYANGKAN ANAK, TANGAN-TANGANKAN (35 GAMBAR)


Siapa sangka, budak yang baru berusia 8 tahun terpaksa menanggung azab di dunia yang pedih akibat perbuatan bapa kandung sendiri yang panas baran. Sila teruskan bacaan untuk menyingkap cerita sedih ini. Huhuhu ;(

AMARAN: Entri ini penuh dengan darah. Tak sesuai untuk orang yang lemah semangat.

Di sebalik pintu besi inilah berlakunya kekejaman tahap dewa
H2414, itu nombor rumah bukan nombor ekor

Tingkap inilah dua orang kanak-kanak melihat dunia luar

Subhanallah! Sampai begitu sekali budak ni kena pukul

Budak ni seolah-olah tidak mahu berjumpa dengan orang luar

Lihatllah titisan darah di lantai, bukan anu

Kaki yang berdarah

Jari kaki yang berdarah akibat dicucuk dengan jarum dan gunting

Lantai yang basah dan kering dengan darah

Ini bukan pose seksi, tapi seksa

Belakang badan budak ni dicucuk dengan pisau tajam

Kepala pula dipukul dengan batang penyapu

Sampaikan patang penyapu dikerjakan oleh bapa durjana ini

Kesan parut di muka bukan sebab salah pemilihan kosmetik

Inilah bapa durjana tersebut

Apa yang nasihangit boleh katakan muka bapa budak ni tak hensem langsung

Ketika ditanya kenapa dia pukul anaknya, mamat ni selamba menjawab sebab dia sayangkan anaknya dan bagitau dia pukul anaknya hari-hari

Tanpa berlengah, budak ni dibawa ke hospital untuk mendapat rawatan lanjut

Seluruh badan budak ni diperiksa

Banyak kesan kecederaan di seluruh badan budak ni

Serpihan kaca turut melekat di badan 

Budak ni langsung tidak menjerit atau menitiskan air mata

Doktor segera membalut luka 

Budak ni turut mendapat facial treatment dengan menanggalkan serpihan kayu di hidung

Korang boleh tengok sendiri kesannya

Alah biasa, tegal biasa

Luka tersebut terus dijahit 

Banyaknya gambar nak kena letak caption. Malas betol. 

Luka terus dijahit

Dapat baju free

Makan free

Bapa durjana ni pun dapat penginapan free di pusat sakit mental

Nurse pun takut-takut nak check mamat psycho ni
Begitulah ceritanya. Fuh, panjang gila entri ni. Apa pun, nasihangit menyeru pembaca di luar sana, apa pun masalah yang korang hadapi, jangan lepas geram dekat orang tersayang. Lepaslah amarah korang dengan bermain permainan WWE Smackdown dan sebagainya. Sekian. :D

Comments
2 Comments

2 mangsa nasihangit:

encik Cool said...

muka bapa budak nie cm baaaaaaaaaa...

yo87 said...

@encik Cool

biiiii... hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...