JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

04 August 2011

5 PENDRIVE YANG COOL


Kalau 5 tahun yang lampau, pendrive atau nama noobnya USB dibeli berdasarkan memory storage yang besar dan harga yang berpatutan. Kini, remaja lebih suka beli pendrive berdasarkan designnya. Biar 128MB janji bergaya. hahaahaha... Sebelum korang beli pendrive yang ada kat pasaran, apa kata cuba tengok pendrive yang nasihangit nak tunjuk kat bawah ni.. heheheehe ;)











Soalan nasihangit macam biasa, mana satu pilihan korang? ;)
Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

hpmurah2u said...

macam2 bentuk..hehehe...jom tgk blog sy pulak...ade hanpon...tq

.:AiN iKeUchi:. said...

gmbr no 3 paling tak boleh blah punyer design..kalau nak guner x kan nak kena bukak ..haha

H Y D E said...

ahah. pendrive bra :P

latest : Cikgu Mat Zoon Dalam Kenangan :(

NurulAini said...

yang bentuk ring tu. simple. hiks! :D

yo87 said...

yg bra tu bleh pki waktu kecemasan. mana tau sedang menjalankan misi penting. haahaha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...