JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

04 August 2011

4 PLASTIC SURGERY YANG FAIL


Sebelum ni nasihangit pernah keluarkan entri hasil PEMBEDAHAN PLASTIK. Korang boleh rujuk dekat link tersebut. Untuk pengetahuan korang, tak semua plastic surgery tu mengakibatkan wajah korang lagi lawa. Malah, ada yg lagi buruk daripada wajah asal. Tak percaya? Sila teruskan bacaan yer.. ;)








Dekat Malaysia pun ada jugak artis yang buat pembedahan plastik. Nasihangit rasa tak perlulah nak sebut nama artis tu. ;P Apa pun, nasihangit nasihatkan kepada semua orang kat luar sana agar elakkan membuat pembedahan plastik ni. Kenapa? Lu pikir la sendiri. hehehehe ;D
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

.:AiN iKeUchi:. said...

tau x per..tsk3..menyeramkan..ni lah namanya kalau x bersyukur dengan apa yang tuhan bagi

noname said...

mak aiihhh...semua yang bedah tu semua nak mulut muncung muncung..napa eh..senang nak cium ker?? cam jijik jer...wueekkk

baca dan senyum said...

ini lah kalau obses sangat nak mengubah ciptaan tuhan

hpmurah2u said...

cm itik je muke diorg...kikiki...slm smua...jom tgk hanpon kat blog sy...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...